Pozzetto a Pavimento per porte tagliafuoco

Подова подово устройство за противопожарни врати

4,00 без ДДС / на бройка

Подова Подова подово устройство за противопожарни врати за противопожарни затвори

  • Материал месинг;
  • Никелово покритие;
  • Вградени в пода.

 

Quantità