fbpx

Dera EI 120 “Rotor” me 2 lëkundje – CE – ngushtim tymi “Sa”

Fael Security

Derë zjarri EI 120, e madhe, rezistente ndaj zjarrit e certifikuar sipas standardeve aktuale.

Emri tregtar: “ROTOR

E përbërë nga:

 • KORNIZË:në profil çeliku të përkulur me shtypje shumë të qëndrueshme për t’u fiksuar në muraturë, i përshtatshëm për të mbështetur ngarkesa të larta radiale.
 • GUARNICION: termo-zgjerues i vendosur në anët vertikale dhe në anën horizontale të kornizës dhe në përputhje me ndalesën qendrore.
 • GUARNICIONI I Mbylljes “Sa”: e vendosur në anët vertikale dhe në anën horizontale të kornizës dhe në korrespondencë me ndalesën qendrore
 • DERË:e bërë me module llamarine çeliku të shoqëruara me deformueshmëri të programuar.
 • Pako izolues rezistent ndaj temperaturave të larta.
 • MENTESHA: n. 02 për çdo derë, të korrigjuar për të mbështetur ngarkesa të mëdha radiale.
 • MEKANIZMI I MBYLLJES: e derës duke përdorur një derë më afër me busull. Rimbyllja automatike garantohet për një hapje maksimale prej 120°.

 

Aksesorë standardë:

 • DERA MBYLLËSE: avioni i busullës hidraulike.
 • DOREZËLartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËR DYER ME DY LËKUNDJE:
  • Kundërbllokimi
  • Flush-bolt për vetëmbyllje të derës joaktive të sipërme dhe të poshtme
  • Kontrolli i levës për zhbllokimin
  • Tufa e futur në dysheme për ndalimin e derës joaktive.
  • Rregullator për mbylljen e duhur të dyerve me markë CE sipas EN 1158.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngurtësuar në furrë, sipërfaqe e stampuar rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security