fbpx

Derë rezistente ndaj zjarrit EI 60 me 1 dhe 2 fletë

Fael Security

Sistem instalimi i certifikuar, me spiranca, kunja dhe në mur kartoni gipsi

Dera rezistente ndaj zjarrit EI 60, certifikuar sipas standardeve aktuale të vlefshme.

E përbërë nga:

 • KORNIZA: në profil çeliku të galvanizuar me trashësi 20/10 në formë Z, pa ndalesë të poshtme.
 • GUARNICION: termo-zgjerues për të izoluar kundër tymrave të nxehtë përgjatë gjithë perimetrit, i kompletuar me kllapa të forta për fiksim në mur. Hapësira e poshtme si shabllon montimi.
 • DERA:shumë kompakt në fletë çeliku të dyfishtë të galvanizuar, të mbyllur dhe të përkulur me shtypje në skajet për të formuar një mbështetëse me trashësi 60 mm në kornizë, e izoluar me material me densitet të lartë integral me llamarinën. Përforcime të brendshme për montimin e derës më afër dhe shiritin kundër panikut.
 • MENTESHA: i rregullueshëm, pa fërkim falë sistemit ROLL me 3 sfera, i shënuar CE sipas EN 1935.
 • MEKANIZMAT E MBYLLJES: i derës me anë të një burimi të kalibruar të futur në një nga shtabet.
 • Aksesorë standardë:
 • DOREZË: çifti zi në pjatë me bërthamë çeliku kundër kapjes në formë U, e certifikuar sipas DIN 18273. Lartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËR DYER ME DY LËKUNDJE:
  • Kundër-brava
  • Flushbolt për vetëmbylljen e derës joaktive të sipërme dhe të poshtme
  • Kontrolli i levës për zhbllokimin
  • Tufa e futur në dysheme për ndalimin e derës joaktive.
  • Rregullator për mbylljen e duhur të dyerve me markë CE sipas EN 1158.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngrohur në furrë, sipërfaqe të stampuara rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security