fbpx

Dera rrëshqitëse EI 120 – 2 dyer me mundësi dere për këmbësorë (Crosswalk 120) – CE – “Sa” shtrëngim tymi

Fael Security

Në përputhje me standardet EN 16034:2014 dhe 13241:2016 – në përputhje me standardin EN 1634-1 e EN1634-3

Kompozuar si më poshtë:

 • PANELET: të bëra nga modulet për t’u montuar, trashësia totale 80 mm.
 • IZOLIMI: izolimi i brendshëm i bërë nga panele të ngurtë të bëra me material me dendësi të lartë për të formuar një strukturë monolitike.
 • LABIRINTE: vulosje rrethuese në profil çeliku në formë me guarnicione termo-zgjeruese, të para-shpuara për ankorimin në muraturë me bulona zgjerimi (nuk përfshihen në furnizim).
 • BINARI I SIPËRM: rrëshqitje horizontale e bërë prej çeliku të formuar me shtypje 40/10 e trashë dhe e shpuar paraprakisht për ankorimin në muraturë me bulona zgjerimi (nuk përfshihet në furnizim).
 • KARROCA: rrëshqitje në rrota me kushineta të dyfishta.
 • UDHËZUES: më poshtë me formë të brendshme në panelin ku rrëshqet ulliri i fiksuar në dysheme.
 • CARTER: mbulesë udhëzuese (për një shina të sipërme) në fletë çeliku të formuar me shtypje.
 • KUNDËRPESHA: mbyllje e mbrojtur me mbështjellës çeliku të përkulur dhe të shpuar paraprakisht për ankorimin në muraturë me bulona zgjerimi (nuk përfshihet në furnizim).
 • PAJISJA AUTOMATIKE E MBYLLJES SË DERËS DYTËSORE
 • DOREZA: të prera në të dy anët e dyerve.
 • GUARNICION i tymit të nxehtë: e vendosur në labirinte, në udhëzues, në karroca dhe në kutinë e kundërpeshës..
 • GUARNICION i tymit të ftohtë “Sa”: e vendosur në labirinte, në udhëzues, në karroca dhe në kutinë e kundërpeshës.
 • FUNKSIONIMI: standard me elektromagnet.
 • BOJA:me pluhura të stampuara epoksi-poliester RAL 7035 (gri e çelur).
 • DERA E KËMBËSORËVE: futur në derën opsionale.

ACCORDING TO THE NORMS UNI EN 16034:2014 et 13241:2016

CE MARKING – DECLARATION OF PERFORMANCE (Dop)

FIRE RESISTANCE EN 1634-1 EI2 120
WIND RESISTANCE EN 12444-13241 4
HEAT TRANSMISSION VALUE EN 12428-EN13141 1,21W/m2 K
MECHANICAL ASPECTS EN 13241 PASSA
SMOKE SEAL “Sa” EN 1634-1 Sa
DURABILITY EN 12604-12605 C3
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security