fbpx

Dera teleskopike EI 120 – CE

Fael Security

Dyert rrëshqitëse teleskopike me markimin CE, janë të certifikuara sipas EN 1634-1 dhe EN 13241:2016.

Dyert tona rrëshqitëse teleskopike të rrëshqitshme horizontale me një anë janë të përshtatshme për të krahasuar sipërfaqet e mëdha dhe veçanërisht për mbylljet industriale.

DERË RRËSHQITËSE “TELESKOPIKE” ME DY DYER ME RRËSHQITJE TË NJËANSHME TË DYERVE
CERTIFIKUAR ME MARKIMIN CE SIPAS EN 1634-1 DHE EN 13241:2016 NË KLASËN EI 2 120

Zgjidhja për krahasimin edhe të sipërfaqeve shumë të mëdha, por me hapësira anësore të reduktuara. Struktura modulare, e thjeshtë dhe e lehtë për t’u instaluar. Funksionon si një derë normale rrëshqitëse, nëse hapet, dyert mbivendosen, në rast zjarri kundërpesha e mbyll duke krijuar një pengesë për veprimin e zjarrit.

ACCORDING TO THE NORMS UNI EN 16034:2014 et 13241:2016

CE MARKING – DECLARATION OF PERFORMANCE (Dop)

FIRE RESISTANCE EN 1634-1 EI2 120
WIND RESISTANCE EN 12444-13241 4
HEAT TRANSMISSION VALUE EN 12428-EN13141 1,21W/m2 K
MECHANICAL ASPECTS EN 13241 PASSA
SUSTAINABILITY EN 12604-12605 C3
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security