fbpx

Dera rrëshqitëse EI 120 1 fletë me derë këmbësorësh (CROSSWALK 120) –

Fael Security

Përputhet me standardet EN 16034:2014 e 13241:2016 – Përputhet me standardin EN 1634-1

Përbërë nga :

 • PANELET:të prodhuara në module për t’u montuar, me trashësi totale 80 mm.
 • IZOLIMI:izolim i brendshëm i bërë nga panele të ngurtë në material me densitet të lartë për të formuar një strukturë monolit.
 • LABIRINTE:vulosje rrethuese në profil çeliku të formësuar me guarnicione termo-zgjeruese, të para-shpuara për ankorim në muraturë me bulona zgjerimi (nuk përfshihen në furnizim).
 • BINARI I SIPËRM:rrëshqitje horizontale e bërë prej çeliku të formuar me shtypje 40/10 e trashë dhe e shpuar paraprakisht për ankorimin në muraturë me bulona zgjerimi (nuk përfshihet në furnizim).
 • KARROCA:rrëshqitje në rrota të dyfishta me top.
 • GUIDA : më poshtë me formë të brendshme në panelin ku rrëshqet ulliri i fiksuar në dysheme. CARTER: mbulesë udhëzuese (për një shina të sipërme) në fletë çeliku të formuar me shtypje.
 • KUNDËRPESHA: mbyllje e mbrojtur me mbështjellës çeliku të përkulur me shtypje me banak të zhytur dhe të shpuar paraprakisht për ankorimin në muraturë me bulona zgjerimi (nuk përfshihet në furnizim).
 • DOREZA:të prera në të dy anët e dyerve.
 • GUARNICION: të vendosura në labirinte, në udhërrëfyes, në karroca dhe në kundërpeshë.
 • FUNKSIONIMI: standard me elektromagnet.
 • BOJA: me pluhura epokside të stampuara RAL 7035 (gri e çelur).
 • DERA E KËMBËSORËVE: futet në derën opsionale.

ACCORDING TO THE NORMS UNI EN 16034:2014 et 13241:2016

CE MARKING – DECLARATION OF PERFORMANCE (Dop)

FIRE RESISTANCE EN 1634-1 EI2 120
WIND RESISTANCE EN 12444-13241 4
HEAT TRANSMISSION VALUE EN 12428-EN13141 1,21W/m2 K
MECHANICAL ASPECTS EN 13241 PASSA
SMOKE SEAL “Sa” EN 1634-1 Sa
DURABILITY EN 12604-12605 C3
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security