SHIRIT KUNDËR PANIKUT ME LEVË MORTISA, me SHIRIT me finish ARGJENDI RAL 9006 – CISA

35,00 Escl. TVSH / cad.

Shirit kundër panikut me levë për derën rezistente ndaj zjarrit CISA art. 59616.00

Shiriti CISA art. 07007.17.0.97 Argjendi RAL 9006

Carter në najlon të zi

Mund të kombinohet me bravë mortise të serive 43100, 43600

Përgatitur për gjysmë cilindër

 

Karakteristikat teknike:

  • Carter në najlon të zi
  • Shufra çeliku 1200 mm, finish RAL 9006
  • Komponentët e brendshëm prej çeliku të galvanizuar të përshtatshëm për dyer zjarri

 

Pajisjet:

  • Vida fiksimi
  • Fletë udhëzimi
  • Certifikatat e certifikimit ICIM dhe CE

 

Rregulloret:

  • Markimi CE sipas DIREKTIVE 89/106/EEC
  • Certifikimi vullnetar ICIM i lëshuar nga një palë e tretë e kërkuar nga i njëjti standard UNI EN 1125

 

Quantità