fbpx

Dyert e zjarrit të mbyllura kundër tymrave Sa dhe Sm

Dyert me lëkundje metalike janë një pengesë efektive kundër zjarrit. Në dispozicion me një ose dy dyer.

Ato janë veçanërisht të përshtatshme në hotele, spitale, dhoma takimesh, teatro, metro dhe hapësira të mëdha ku dëshironi të pajtoni aspektin estetik dhe teknik me sigurinë.

Lindi dera e së ardhmes e papërshkueshme nga tymi, e testuar sipas standardit UNI EN 1634-3.. Dyert tona prej çeliku EI60 dhe EI120 shtojnë gamën e gjerë të certifikimit të dyerve të brendshme dhe të jashtme me markën CE.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security