fbpx

Derë metalike shumëfunksionale me 1 dhe 2 fletë

Fael Security

Derë me shumë përdorime për përdorim të jashtëm.

E përbërë nga:

 • KORNIZA: në profil çeliku të galvanizuar me trashësi 20/10 në formë Z, pa ndalesë të poshtme.
 • FIKSIMI: standard me kapëse, sipas kërkesës me vida. Distanciator inferior, si shabllon montimi.
 • DERA: e bërë prej fletë çeliku të dyfishtë të galvanizuar, e mbyllur dhe e përkulur me shtypje në skajet për të formuar një mbështetëse me trashësi 60 mm në kornizë, e izoluar me material integral me fletën për të formuar një panel shumë të fortë.
 • GUARNICION: me vulosje e vendosur në kornizë.
 • MENTESHA: e regjistruar, e shënuar CE sipas EN 1935.
 • MEKANIZMAT E MBYLLJES: i derës me anë të një burimi të kalibruar të futur në një nga shtabet.

 

Aksesorë standardë:

 • DOREZË: çifti zi në pjatë me bërthamë çeliku kundër kapjes në formë U, e certifikuar sipas DIN 18273. Lartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËR DYER ME DY LËKUNDJE:
  • Kundër-brava
  • Flushbolt për vetëmbylljen e derës joaktive të sipërme dhe të poshtme
  • Kontrolli i levës për zhbllokimin
  • Tufa e futur në dysheme për ndalimin e derës joaktive.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngrohur në furrë, sipërfaqe të stampuara rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security