fbpx

REI 120 kapëse / shul për servirje

Fael Security

Derë rrëshqitëse VERTIKALE REI 120 me 1 fletë në përputhje me standardin UNI 9723

I përbërë nga:

  • PANELET: trashësia totale 60 mm e bërë nga fletë çeliku në kuti dhe e përkulur me shtypje në skajet për të formuar një fllanxhë ndalimi;
  • IZOLIMI:izolim i brendshëm i bërë nga panele të ngurtë në material me densitet të lartë për të formuar një strukturë monolit;
  • GUARNICIONI: copë litari rrethues vetë-zgjerues i dyfishtë rreth të gjithë panelit;
  • DOREZA: të prera në të dy anët e panelit;
  • UDHËZIME: mekanizëm rrëshqitës anësor për kundërpesha, i maskuar si karter;
  • NDALESA E POSHTME: në fletë metalike të përkulur me shtypje për të akomoduar panelin e mbylljes;
  • FUNKSIONIMI: paneli mbahet i hapur me një elektromagnet të lidhur me një detektor tymi dhe nxehtësie. Në rast zjarri, mbajtësi lëshohet dhe paneli zbret ngadalë përmes kundërpeshave balancuese derisa të mbyllet.
  • BOJA: Pluhur epoksi-poliester i stampuar RAL 7035 (gri i hapur)
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security