fbpx

Gama e re

Fael zgjeron gamën e produkteve me markën CE, duke iu përgjigjur nevojave dhe logjikave të tregut të BE-së dhe atij ndërkombëtar. Produktet tona sigurojnë zgjidhje me standarde gjithnjë e më të larta të cilësisë dhe kohë prodhimi gjithnjë e më të shpejta.

Zbulo më shumë

Gama klasike

Fael është një kompani e specializuar në prodhimin e dyerve kundër zjarrit me një gamë të gjerë produktesh që synojnë bizneset dhe profesionistët: dyer me lëkundje, rrëshqitëse dhe vetrata, të fiksuara dhe të hapura.

Zbulo më shumë

Gama e re Sa dhe Sm

Siguria është gjithmonë e para për Fael Security Srl në prodhimin e dyerve dhe dritareve të saj kundër zjarrit. Përveç rezistencës ndaj flakës, izolimi i tymit është thelbësor për të siguruar dukshmëri dhe qëndrueshmëri përgjatë rrugëve të arratisjes, një aspekt që shpesh nuk i është dhënë rëndësia e duhur në të kaluarën.

Zbulo më shumë
Lajmi i fundit
Fael Security
Marka CE e marrë për dyert rezistente ndaj zjarrit
Crosswalk 120 është dera horizontale rezistente ndaj zjarrit rrëshqitëse EI2 120 e prodhuar nga FAEL, e markuar CE sipas standardit […]
Vazhdon
Fael Security
FAEL Security – Sponsor Top Happy Casa Brindisi
FAEL SECURITY SRL SPONSORI I RI ZYRTAR HAPPY CASA BRINDISI PARTNERITET I RI I ARRITUR ME NJË KOMPANI LIDER NË […]
Vazhdon
Fael Security
Vlerësimi i ligjshmërisë: garancia e Fael Security
Me FAEL ju jeni në anën e sigurt Çfarë kërkoni nëse duhet të zgjidhni një mbyllje zjarri: derë, vetrata, rrëshqitje? […]
Vazhdon
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security