fbpx

Vetrata rezistente ndaj zjarrit Sa dhe Sm

Dyert e xhamit janë një pengesë efektive kundër zjarrit, duke i dhënë shkëlqim dhe elegancë mjedisit. Mund të bëhet me një ose dy dyer, me fenere dhe/ose panele anësore.

Ato janë veçanërisht të përshtatshme në hotele, spitale, dhoma takimi, teatro, metro dhe hapësira të mëdha ku dëshironi të pajtoni aspektin estetik dhe teknik me sigurinë.

Lind vetrata e së ardhmes e papërshkueshme nga tymi, testuar sipas standardit UNI EN 1634-3. Vetratat tona të aluminit EI30 dhe EI60 i shtohen gamës së gjerë të certifikimeve të vetratave të brendshme dhe të jashtme me markën CE.

Vetratat rezistente ndaj zjarrit EI 30 dhe EI 60 janë bërë me një profil alumini të ekstruduar të izoluar nga brenda me material të lartë rezistence ndaj zjarrit.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security