fbpx

Gama e re e produkteve Sa dhe Sm

Pas kësaj konkurrence dhe energjie të rinovuar, Fael po zgjeron gamën e produkteve me rezistencë ndaj tymrave Sa dhe Sm, duke iu përgjigjur nevojave dhe logjikës së komunitetit dhe tregut ndërkombëtar. Produktet tona sigurojnë zgjidhje me standarde gjithnjë e më të larta të cilësisë dhe kohë prodhimi gjithnjë e më të shpejta.

Testi i kontrollit të shpërndarjes së tymit për dyert dhe sistemet e kyçjes përshkruhet nga standardi UNI EN 1634-3 dhe përcakton aftësinë e një elementi për të zvogëluar ose eliminuar kalimin e tymit midis 2 ndarjeve të zjarrit të ndara nga një derë.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security