fbpx

Vetrata rezistente ndaj zjarrit CE

Dyert vetrata janë një pengesë efektive kundër zjarrit, duke i dhënë shkëlqim dhe elegancë mjedisit. Mund të bëhet me një ose dy dyer, me fenere dhe/ose panele anësore.

Në çelik ose alumin, ato janë veçanërisht të përshtatshme në hotele, spitale, dhoma takimesh, teatro, metro dhe hapësira të mëdha ku dëshironi të kombinoni pamjen estetike dhe teknike me sigurinë.

Lind vetrata e së ardhmes e certefikuar me markimin CE sipas standardeve UNI EN 1634-1 dhe EN 14351-1, vetratat tona EI30 dhe EI60 në alumin për përdorim të jashtëm që i shtohen gamë së gjerë të certifikimit të vetratave për përdorim të brendshëm.

Vetratat rezistente ndaj zjarrit EI 30/60/90/120 janë bërë me një profil alumini të ekstruduar të izoluar nga brenda me material të lartë rezistence ndaj zjarrit.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security