fbpx

Vetrata rezistente ndaj zjarrit RC3 me markë CE

Dyert vetrata janë një pengesë efektive kundër zjarrit, duke i dhënë shkëlqim dhe elegancë mjedisit. Mund të bëhet me një ose dy dyer, me fenere dhe/ose panele anësore.
Të prodhuara nga alumini, ato janë veçanërisht të përshtatshme për hotele, spitale, dhoma takimesh, banka, zyra postare, institute sigurie, teatro, metro dhe hapësira të mëdha ku dëshironi të pajtoni pamjen estetike dhe teknike me sigurinë.
Lind Vetrata e së ardhmes, e certifikuar me markimin CE, sipas rregullores UNI EN 1634-1 “Rezistenca ndaj zjarrit” dhe sipas rregullores UNI EN 1627:2021 “RC3 Anti-vjedhje”
Dritaret tona të vlerësuara ndaj zjarrit EI30 dhe EI60 janë bërë me një profil alumini të ekstruduar të izoluar nga brenda me material shumë rezistent ndaj zjarrit.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security