fbpx

Dyer rrëshqitëse të papërshkueshme nga zjarri me shenjën CE – Rezistencë ndaj tymit “Sa”.

Lind Dera Rrëshqitëse “CROSSWALK 120” me dimensione të mëdha e papërshkueshme nga tymi “Sa”, e testuar sipas standardit UNI EN 1634-3.

Dyer rrëshqitëse të klasifikuara kundër zjarrit të certifikuara me shenjën CE, sipas rregulloreve UNI EN 1634-1 dhe EN 13241:2016.
Dyert tona rezistente ndaj zjarrit me rrëshqitje horizontale janë të përshtatshme për ndarjen e sipërfaqeve të mëdha dhe mbi të gjitha për mbylljet industriale

"CROSSWALK 120" DERË RRËSHQITËSE ME NJË FLETË, DY FLETË DHE ME DERË KËMBËSORËSH
CERTEFIKUAR ME MARKIMIN CE, SIPAS STANDARDEVE UNI EN 1634-1 DHE EN 13241:2016 NË KLASËN EI2 120

Zgjidhje për ndarjen edhe të sipërfaqeve shumë të mëdha. Struktura modulare, e thjeshtë dhe e lehtë për t'u instaluar. E konfigurueshme me një ose dy fletë dhe me futjen e një dere për këmbësorë, funksionon si një derë normale, nëse është e hapur, në rast zjarri kundërpesha e mbyll atë duke krijuar një pengesë për veprimin e zjarrit.

ACCORDING TO THE NORMS UNI EN 16034:2014 et 13241:2016

CE MARKING – DECLARATION OF PERFORMANCE (Dop)

FIRE RESISTANCE EN 1634-1 EI2 120
WIND RESISTANCE EN 12444-13241 4
HEAT TRANSMISSION VALUE EN 12428-EN13141 1,21W/m2 K
MECHANICAL ASPECTS EN 13241 PASSA
SMOKE SEAL “Sa” EN 1634-1 Sa
DURABILITY EN 12604-12605 C3
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security