Flush bolt për dyer dytësore

10,00 Escl. TVSH / cad.

FLUSH-BOLT kundër-bravë për dyert rezistente ndaj zjarrit djathtas dhe majtas.

  • Për derën dytësore, funksioni FLUSH BOLT.
  • Funksionimi: tërheqja e shufrës me levë në pjesën e përparme.​
  • Teh i përparmë i rrumbullakosur 24×3 mm, e galvanizuar.
  • Lidhja e shufrave të vidave me fije. Goditje boshti 17 mm. Hyrja 65 mm.
  • Përputhet me EN 12209:2003/AC:2005
Quantità