Kundër-bravë (për derën dytësore të pajisur me shirit kundër panikut) e=95

15,00 Escl. TVSH / cad.

Kundër-bravë me futje për dyer rezistente ndaj zjarrit kundër panikut, djathtas dhe majtas, të palosshme.
Për derën dytësore, funksioni ANTI-PANIK DHE FLUSH BOLT.
Doreza kundër panikut tërheq shufrat dhe lëshon shulin e bravës kryesore, leva në pjesën e përparme afron shufrat.
Teh i përparmë i rrumbullakosur 24×3 mm, i galvanizuar.
Shtojca e shufrës me vidë me bllokues me fill. Goditje boshti 17 mm. Hyrja 95 mm.
Përputhet me EN 12209:2003/AC:2005

Quantità