SHIRIT KUNDËR PANIKUT ME LEVË MORTISE, ME SHIRIT TË KUQ FINITURE – CISA

35,00 Escl. TVSH / cad.

Shirit kundër panikut me levë për derën rezistente ndaj zjarrit CISA art. 59616.00

Shiriti CISA art. 07007.14.0 (E KUQE)

Karakteristikat teknike:

  • Carter në najlon të zi
  • Shufra çeliku 1200 mm, fundi i KUQ
  • Komponentët e brendshëm prej çeliku të galvanizuar të përshtatshëm për dyer zjarri

Pajisjet:

  • Vida fiksimi
  • Fletë udhëzimi
  • Certifikatat e certifikimit ICIM dhe CE

Rregulloret:

  • Markimi CE sipas DIREKTIVE 89/106/EEC
  • Certifikimi vullnetar ICIM i lëshuar nga një palë e tretë e kërkuar nga i njëjti standard UNI EN 1125
Quantità