Rregullatori i kyçjes me tre rrota

199,00 Escl. TVSH / cad.

Rregullator hidraulik për të zvogëluar shpejtësinë e mbylljes së dyerve rrëshqitëse të pajisura me kundërpeshë.

  • Trup monobllok alumini
  • Madhësia e trupit: mm. 138 x 50 x 55
  • Rrika çeliku me futje vulkolane, me diametër mm. 60 për futjen e një kablloje çeliku me diametër 3 mm
  • Sistemi dinamik i vajit me rrjedhje të lirë në drejtim të akrepave të orës dhe frenim në të kundërt të akrepave të orës (i kthyeshëm)
  • Rregullimi i vidave të sistemit të frenimit.
  • Fiksim anësor M8 për futje në kllapa mbështetëse (nuk jepet)
  • Temperatura e operimit : -15°C | 70°C
  • Rregullimi i vidave të sistemit të frenimit
  • Forca e ndryshueshme e frenimit e varur nga masa dhe përshpejtimi i rrëshqitjes
Quantità