Regolatore continuo di chiusura per porte tagliafuoco

Rregullatori i vazhdueshëm i mbylljes për dyert e zjarrit (Kllapa, rripi dhe rrota)

185,00 Escl. TVSH / cad.

Rregullator i mbylljes së vazhdueshme për dyert e zjarrit rrëshqitëse me kundërpeshë

Ngadalëson lëvizjen e derës rrëshqitëse të zjarrit

Trupi monoblok alumini
Madhësia e trupit: mm. 100 x 50 x 55
Rrika çeliku me diametër mm. 60
Sistemi dinamik i vajit me rrëshqitje të lirë në drejtim të akrepave të orës dhe frenim në drejtim kundër akrepave të orës (i kthyeshëm)

Temperatura e operimit : -15°C | 70°C
Sipas kërkesës, vaj specifik për temperatura të ulëta deri në -25°C
Rregullimi i vidave të sistemit të frenimit
Fiksim anësor M8 për futje në kllapa mbështetëse (nuk jepet)

Forca e ndryshueshme e frenimit varet nga masa dhe nxitimi i derës​

Quantità