fbpx
Fael Security

Vlerësimi i ligjshmërisë: garancia e Fael Security

16 Nën 2023

Me FAEL ju jeni në anën e sigurt

Çfarë kërkoni nëse duhet të zgjidhni një mbyllje zjarri: derë, vetrata, rrëshqitje?

Para së gjithash, duhet të jemi të sigurt se pengesa garanton sigurinë maksimale për njerëzit në rast aksidenti dhe zjarri. Një rezultat që presupozon përdorimin e materialeve të testuara dhe një proces prodhimi me makineri me precizion të lartë dhe të kontrolluar në çdo fazë.

Garancia e pajtueshmërisë me standardet, madje edhe më kufizueset, të vërtetuara nga certifikatat e prodhimit. Një rezultat që presupozon një proces të kontrolluar dhe të certifikuar në fazat e prodhimit dhe të kujdesit ndaj klientit (testet e synuara të cilësisë dhe rezistencës).

Një gamë produktesh që ndërthur sigurinë dhe dizajnin. Një rezultat që presupozon kujdes dhe vëmendje për integrimin e produkteve me mjedisin.

Nëse zgjidhni produktet FAEL ju garantohen të gjitha këto: mbrojtje e strukturës suaj sipas rregulloreve evropiane, siguri e kombinuar me dizajnin italian, zgjidhje të personalizuara, madje edhe jo standarde (FAEL është një specialist jo standard).

 

FAEL: Thjesht e sigurt

Nëse zgjidhni FAEL, nuk jeni të garantuar vetëm për cilësinë dhe inovacionin që njohin shumë klientë në produktet tona, por edhe nga fakti që mbrojtjet nga zjarri i nënshtrohen testeve laboratorike dhe kontrolleve të prodhimit nga një organ i notifikuar (Notified Body-CE) i autorizuar nga autoriteti i qeverisë kombëtare dhe i njoftuar Komisionit Evropian. Sipas standardeve më të rrepta të sigurisë.

Prandaj, nëse blini një produkt FAEL, jeni dyfishtë sigurt.

Nëse jeni arkitekt, projektues, instalues ​​dhe mirëmbajtës, apo kushdo tjetër i ngarkuar me zgjedhjen e mbylljeve të zjarrit për komplekset industriale, tregtare, rezidenciale, duke zgjedhur produktet FAEL, ju garantoni vetes dhe klientëve tuaj cilësi dhe performancë të certifikuar.

 

Dhe për aksesorët dhe pjesët rezervë… Çfarë ka të re?

Që nga sot, ka një derë të hapur në faqen e internetit të FAEL. Me një klikim të thjeshtë, përmes E-Shop-it, tonë ju mund të blini aksesorë dhe pjesë këmbimi për dyer zjarri të varura dhe rrëshqitëse nga rehatia e PC-së, smartfonit, tabletit tuaj. Thjesht duhet të shkoni te artikulli E-Shop dhe të zgjidhni artikullin që ju nevojitet, qoftë edhe një artikull të vetëm. Do të kurseni kohë dhe para, dhe do të jeni të sigurt se do të merrni aksesorin e duhur, pjesën rezervë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja, kudo që ta doni.

… Dhe nëse keni ndonjë dyshim para blerjes, nëse nuk jeni të sigurt nëse artikulli është me të vërtetë ai që do të zgjidhë problemin tuaj, ju mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve ose të na dërgoni një mesazh WhatsApp duke klikuar në butonin e gjelbër, një nga ekspertët tanë do t’ju ndihmojë të zgjidhni artikullin e duhur.

 

Për klientët FAEL gjithçka bëhet më e garantuar, më e sigurt dhe më e lehtë për t’u zgjidhur çdo ditë!

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security