fbpx
Fael Security

FAEL Security – Sponsor Top Happy Casa Brindisi

16 Nën 2023

FAEL SECURITY SRL SPONSORI I RI ZYRTAR HAPPY CASA BRINDISI

PARTNERITET I RI I ARRITUR ME NJË KOMPANI LIDER NË BRINDISI NË SEKTORIN E SAJ.

Happy Casa Brindisi ka kënaqësinë të njoftojë hyrjen e FAEL Security Srl në familjen blu dhe të bardhë, si Top Sponsor për sezonin sportiv 2020/21.

Për tridhjetë vjet, kompania italiane po ndërton të ardhmen e saj ditë për ditë, duke siguruar përpikmëri, kompetencë dhe profesionalizëm për klientët.
FAEL Security SRL është e specializuar në prodhimin e mbylljeve të mbrojtjes nga zjarri (dyer zjarri të varura, dyer rrëshqitëse, dyer të mëdha rrëshqitëse me dyer këmbësorësh, çelës, vetrata rezistente ndaj zjarrit prej metali dhe alumini, dyer zjarri prej druri, dyer me kornizë alumini dhe dyer të varura prej druri REI).

Ajo u ofron kompanive dhe profesionistëve një gamë të gjerë dyersh zjarri: në çelik, xham dhe dru, duke u integruar në kontekste të ndryshme. Ndërhyrja varion nga mjedise dinamike me pjesëmarrje të lartë, siç është aeroporti, deri në mjedise me vlerë historike pa kompromentuar elegancën e tyre.

FAEL krijon një bashkëpunim të përqëndruar në një projekt të përbashkët që parashikon një shkallë të ndryshueshme integrimi midis palëve të përfshira. Misioni është t’i ofrojë klientit një shërbim cilësor dhe të fitojë besimin e tyre total nëpërmjet një kombinimi themelor që gjeneron rezultate efektive: inovacionin dhe teknologjinë.
Kompania ndjek klientin në të gjitha fazat e ndryshme: nga dizajni, tek asistenca teknike, tek instalimi dhe në fund deri te mbikëqyrja; Analizoni nevojat dhe pritjet, planifikoni dhe programoni aktivitetet.

Selia qendrore është e vendosur në Brindisi në via Ettore Maiorana, 4 (Zona Industriale).

Mirë se vini në familjen e madhe blu dhe të bardhë: #ForzaBrindisi!

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security