fbpx

Vetratë alumini EI 60 – RC3 kundër hajdutëve

Fael Security

Vetrata me hapje EI 60 – RC3 me profil alumini të certifikuar sipas UNI EN 1634-1 dhe UNI EN 1627:2021

Emri tregtar: “VITRALIGHT

E përbërë nga:

 • KORNIZA: Kornizë, dyer, rruaza glazuese dhe profile finishi, të ndërtuara tërësisht me profile alumini.
 • MONTIMI: montimi i profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini.
 • GUARNICIONI: copë litari e dyfishtë EPDM për bllokimin e tymrave të ftohtë.
 • BRAVA: Parandalimi i zjarrit në përputhje me standardet CE EN 12209:2003/AC:2005, me cilindër të tipit Yale, me tre pika kyçjeje.
 • DOREZA: Mbrojtja e sigurisë nga zjarri në përputhje me DIN EN 1906:2002-05, e lakuar për të parandaluar fiksimin aksidental.
 • FLUSHBOLT: në derën dytësore. Shufra e mbyllur dhe kyçja automatike.
 • SEKUENCA E MBYLLJES: sipas standardeve CE EN 1158:2003, për mbylljen e duhur të dyerve.
 • DERA E SIPËRME MË AFËR: për vetë-mbyllje të derës (e detyrueshme).
 • MENTESHA: e rregullueshme me tre krahë, e veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005.
 • XHAMI: transparent për përdorim të brendshëm Klasa REI 30 – P6B
 • FIKSIMI: në kornizë metalike false.
 • BOJA: Pluhur epoksi RAL 7035
 • SUB KORNIZË: (të porositen veçmas) në tuba çeliku të galvanizuar (60x20x5) për t’u instaluar në muraturë me kapëse ose bulona zgjerimi.

Të gjitha të Certifikuara EI 60 – RC3

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security