fbpx

Vetratë EI 30 në alumin Sa dhe Sm të papërshkueshëm nga tymi

Fael Security

Vetratë me hapjë EI 30 me profil alumini të certifikuar sipas UNI EN 1634-1.

Emri tregtar: “VITRALIGHT

E përbërë nga:

 • KORNIZA: Kornizë, dyer, rruaza glazuese dhe profile finishi, të ndërtuara tërësisht me profile alumini.
 • MONTIMI: montimi i profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini.
 • GUARNICIONI: copë litari e dyfishtë EPDM për bllokimin e tymrave të ftohtë.
 • BRAVA: Parandalimi i zjarrit sipas standardeve CE EN 12209:2003/AC:2005, me cilindër të tipit Yale.
 • DOREZA: Mbrojtja e sigurisë nga zjarri në përputhje me DIN EN 1906:2002-05, e lakuar për të parandaluar fiksimin aksidental.
 • FLUSHBOLT: në derën dytësore. Shufra e mbyllur dhe kyçja automatike.
 • SEKUENCA E MBYLLJES: sipas standardeve CE EN 1158:2003, për mbylljen e duhur të dyerve.
 • MBYLLJA E DERËS AJRORE: për vetëmbyllje të derës (e detyrueshme).
 • MENTESHA: e rregullueshme me tre krahë, e veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005.
 • XHAMI: transparent për përdorim të jashtëm Klasa REI 30.
 • FIKSIMI: në kornizë metalike false.
 • BOJA: Pluhur epoksi RAL 7035
 • NËNKORNIZË:(për t’u porositur veçmas) në tub çeliku të galvanizuar (60x20x2) për t’u instaluar në muraturë me kapëse ose bulona zgjerimi.

 

Të gjitha EI 30 të certifikuara.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security