fbpx

Dera Rotor EI 120 me 2 fletë – CE

Fael Security

Dera rezistente e zjarrit EI 120, rezistenca ndaj zjarrit e certifikuar sipas standardeve aktuale të vlefshme.

Emri tregtar: “ROTOR

E përbërë nga:

 • KORNIZË:në profil çeliku të përkulur me shtypje shumë të qëndrueshme për t’u fiksuar në muraturë, i përshtatshëm për të mbështetur ngarkesa të larta radiale.
 • GUARNICION: termo-zgjerues i vendosur në anët vertikale dhe në anën horizontale të kornizës, në kokat e poshtme dhe të sipërme të dyerve dhe në përputhje me ndalesën qendrore.
 • DERË:e bërë me module llamarine çeliku të shoqëruara me deformueshmëri të programuar.
 • Pako izolues rezistent ndaj temperaturave të larta.
 • MENTESHA: n. 02 për çdo derë, të korrigjuar për të mbështetur ngarkesa të mëdha radiale.
 • MEKANIZMI I MBYLLJES: e derës duke përdorur një derë më afër me busull. Rimbyllja automatike garantohet për një hapje maksimale prej 120°.

 

Aksesorë standardë:

 • DERA MBYLLËSE: avion hidraulik.
 • DOREZË Lartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËR DYER ME DY LËKUNDJE:
  • Kundër-brava
  • Flushbolt për vetëmbylljen e derës joaktive të sipërme dhe të poshtme
  • Kontrolli i levës për zhbllokimin
  • Tufa e futur në dysheme për ndalimin e derës joaktive.
  • Rregullator për mbylljen e duhur të dyerve me markë CE sipas EN 1158.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngrohur në furrë, sipërfaqe të stampuara rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security