fbpx

Glazurë fikse alumini EI 30

Fael Security

Vetrata EI 30 fikse me profil alumini me një ose më shumë pasqyra të certifikuara sipas UNI EN 1364-1

Me emrin komercial: “VITRALUX“.

E përbërë nga:

  • KORNIZA: elemente fikse, rruaza vetrate dhe profile përfundimi, të ndërtuara tërësisht me seksion profilesh alumini me tuba 55 x 78 mm, me thyerje të dyfishtë termike dhe me futjen e materialeve izoluese termike.
  • MONTIMI: e profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini dhe bulona U çeliku.
  • XHAM: transparente për përdorim të brendshëm i përbërë nga fletë xhami të ndërthurura me material transparent me bazë silikate të klasës EI 30.
  • GUARNICION: Guarnicioni i dyfishtë EPDM për mbylljen e tymrave të ftohtë.
  • Guarnicioni i dyfishtë termo-zgjerues për të mbyllur tymrat e nxehtë.
  • FIKSIMI: kryhet me vida dhe priza zgjerimi për muraturën ose me vida vetë-përgjimi në një kornizë metalike false ose në një strukturë kartoni gipsi.
  • BOJA: RAL 7035 gri e lehtë

 

SHËNIMET

Korniza e dritares me xham vetëm për përdorim të brendshëm.
Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C
Xhami furnizohet gjithmonë veçmas, i çmontuar dhe i paketuar në një arkë druri (të disponueshme), për t’u instaluar nga klienti
Buza e xhamit nuk duhet të bjerë në kontakt me ujë ose substanca të tjera të lëngshme.
Mundësia e krijimit të konfigurimit për përdorim të jashtëm.

SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security