fbpx

Vetratë fikse EI 90 në çelik

Fael Security

Vetratë fikse EI 90 me profil çeliku të certifikuar sipas UNI EN 1364-1

Me emrin komercial: “VISION STEEL CLASSIC EI90

E përbërë nga:

  • KORNIZA: e ndërtuar tërësisht me profile çeliku, me termo thyerje të dyfishtë dhe futje termoizolimi me bazë silikat kalciumi. Montimi i profileve me saldim të vazhdueshëm me tela.
  • XHAM: barrierë zjarri e shtresuar e përbërë nga fletë me material rezistent ndaj zjarrit të vendosura, të fiksuara në kornizë në një pozicion të decentralizuar në lidhje me trashësinë e profilit me anë të rruazave të xhamit të kapshëm.
  • GUARNICION: Guarnicioni i dyfishtë termo-zgjerues për mbylljen e tymrave të nxehtë, i aplikuar në pjesët e brendshme të pasqyrës dhe në perimetrin e jashtëm të kornizës drejt muraturës.
  • FIKSIMI: kryhet me vida dhe priza zgjerimi për muraturën ose me vida vetë-përgjimi në një kornizë metalike false ose në një strukturë kartoni gipsi.
  • BOJA: i veshur me pluhur RAL 7035 me teksture gjysme mat

 

SHËNIME: Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C. Xhami furnizohet gjithmonë veçmas, i çmontuar dhe i paketuar në një arkë druri (të disponueshme), për t’u instaluar nga klienti. Buza e xhamit nuk duhet të bjerë në kontakt me ujë ose substanca të tjera të lëngshme. Mundësia e krijimit të konfigurimit për përdorim të jashtëm.

 

SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security