Vetratë EI30/60 rezistente ndaj zjarrit në ÇELIK për përdorim të brendshëm

Fael Security
  • KORNIZË në profil tubular çeliku të galvanizuar me rezistencë të lartë 15/10 trashësi me termo thyerje dhe material izolues të ndërthurur.
  • GUARNICIONI guarnicione silikoni për mbylljen e tymrave të ftohtë FF dhe guarnicione termo-zgjeruese për tymin e nxehtë FC, të futura në profilet e kornizës dhe derës.
  • DYER 50 mm të trasha, të përbëra nga një profil çeliku i galvanizuar me rezistencë të lartë 15/10 me trashësi, me thyerje termike me material izolues të kalibruar të ftohtë të vendosur me krahë mbështetës në kornizë dhe ndenjëse për guarnicionet e tymit të ftohtë. Xhami transparent i vlerësuar me zjarr (EI30/EI60) për përdorim të brendshëm i fiksuar në dyer me anë të rruazave të xhamit që garantojnë kohezion të përsosur xhami-çelik.
  • MENTESHA i rregullueshëm tredimensionalisht, i veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005;
  • MBYLLËS I DERËS AJRORE me finiturë argjendi, për rregullimin dhe kontrollin e fazës së mbylljes së dritares;
  • BRAVA E papërshkueshme nga zjarri sipas standardeve DIN, me shul dhe bulon të mbyllur, i pajisur me një gjysmë cilindër të tipit Yale në anën e tërheqjes
  • GJYSMË DOREZA mbrojtje sigurie nga zjarri në çelik inox saten, në anën e tërheqjes, e lakuar për të parandaluar fiksimin aksidental, e kompletuar me rozetë ovale dhe elemente fiksuese;
  • PAJISJE me sistem vetë-bllokues për mbyllje në pjesën e sipërme dhe të poshtme, të montuar në brezin dytësor për ta kyçur atë (për dritare të varura dyshe);
  • RREGULLATOR I MBYLLJES për të garantuar sekuencën e saktë të mbylljes së dyerve (për dritare të dyfishta);
  • BOJË me pluhura epoksi RAL 7035

 

Doni të merrni informacione të mëtejshme?
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security