Vetratë fikse alumini EI 90

Fael Security

Vetrata EI 90 fikse me profil alumini me një ose më shumë pasqyra të certifikuara sipas UNI EN 1364-1

Me emrin komercial: “VITRALL“.

E përbërë nga:

  • KORNIZA: elemente fikse, rruaza vetrate dhe profile përfundimi, të ndërtuara tërësisht me seksion profilesh alumini me tuba 55 x 96 mm me termo thyerje të dyfishtë dhe me futje të materialeve termoizoluese.
  • MONTIMI: e profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini dhe bulona U çeliku.
  • XHAM: transparente për përdorim të brendshëm i përbërë nga fletë xhami të ndërthurura me material transparent me bazë silikate të klasës EI 90.
  • GUARNICION: Guarnicioni i dyfishtë EPDM për mbylljen e tymrave të ftohtë. Guarnicioni i dyfishtë termo-zgjerues për të mbyllur tymrat e nxehtë.
  • FIKSIM: në një kornizë metalike të rreme (ME PËRJASHTIM) ose në një strukturë kartoni gipsi.
  • BOJA: RAL 7035 gri e lehtë

 

SHËNIMET

Korniza e dritares me xham vetëm për përdorim të brendshëm.
Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C
Xhami furnizohet gjithmonë veçmas, i çmontuar dhe i paketuar në një arkë druri (të disponueshme), për t’u instaluar nga klienti
Skaji i xhamit nuk duhet të hyjë në kontakt me ujin ose substancat e tjera të lëngshme
Mundësia e krijimit të konfigurimit për përdorim të jashtëm.

 

Doni të merrni informacione të mëtejshme?
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security