fbpx

Vetratë me hapje EI 90 në alumin me 1 dhe 2 fletë

Fael Security

Vetratë me hapje EI 90 me profil alumini e certifikuar sipas UNI 9723.

Emri tregtar: “VITRALL

E përbërë nga:

 • KORNIZA: Korniza, dyer, elemente anësore të fiksuara, fenerë dhe korniza fikse, vetrata dhe profile përfundimi, të ndërtuara tërësisht me seksion profilesh alumini me tuba 55 x 96 mm me termo thyerje të dyfishtë dhe me futje të materialeve termoizoluese.
 • MONTIMI: montimi i profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini dhe bulona U çeliku.
 • GUARNICIONI: guarnicioni i dyfishtë ndalues ​​EPDM për mbylljen e tymrave të ftohtë, guarnicioni i dyfishtë termo-zgjerues për mbylljen e tymrave të nxehtë.
 • BRAVA: Parandalimi i zjarrit sipas standardeve CE EN 12209:2003/AC:2005, me cilindër të tipit Yale
 • DOREZA: Fikës zjarri i sigurisë në përputhje me DIN EN 1906:2002-05, i lakuar kundër fiksimit aksidental, në rozetë dhe grykë ovale
 • FLUSH-BOLT: në derën dytësore. Shufra e mbyllur dhe kyçja automatike.
 • SEKUENCA E MBYLLJES: sipas standardeve CE EN 1158:2003, për mbylljen e duhur të dyerve
 • MBYLLJA E DERËS AJRORE: për vetëmbyllje të derës (e detyrueshme).
 • MENTESHA: i rregullueshëm me tre krahë, i veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005
 • XHAM: transparente për përdorim të brendshëm i përbërë nga fletë xhami të ndërthurura me material transparent me bazë silikate REI Class 90.
 • FIKSIMI: në kornizën metalike false
 • BOJA: Pluhur epoksi RAL 7035
 • NËNKORNIZË:(për t’u porositur veçmas) në tub çeliku të galvanizuar (60x20x2) për t’u instaluar në muraturë me kapëse ose bulona zgjerimi.
 • SHËNIME: Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C. Xhami furnizohet gjithmonë veçmas, i çmontuar dhe i paketuar në një arkë druri (të disponueshme), për t’u instaluar nga klienti. Skaji i xhamit nuk duhet të hyjë në kontakt me ujin ose substancat e tjera të lëngshme.
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security