fbpx

Vetratë me hapje El 60 në alumin dhe me 1 dhe 2 fletë

Fael Security

Vetratë me hapje EI 60 me profil alumini të certifikuar sipas UNI EN 1634-1.

Emri tregtar: “VITRALIGHT

E përbërë nga:

 • KORNIZA: Kornizë, dyer, rruaza glazuese dhe profile finishi, të ndërtuara tërësisht me profile alumini.
 • MONTIMI: montimi i profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini.
 • GUARNICIONI: copë litari e dyfishtë EPDM për bllokimin e tymrave të ftohtë.
 • BRAVA: Parandalimi i zjarrit sipas standardeve CE EN 12209:2003/AC:2005, me cilindër të tipit Yale.
 • DOREZA: Mbrojtja e sigurisë nga zjarri në përputhje me DIN EN 1906:2002-05, e lakuar për të parandaluar fiksimin aksidental.
 • FLUSHBOLT: në derën dytësore. Shufra e mbyllur dhe kyçja automatike.
 • SEKUENCA E MBYLLJES: sipas standardeve CE EN 1158:2003, për mbylljen e duhur të dyerve.
 • MBYLLJA E DERËS AJRORE: për vetëmbyllje të derës (e detyrueshme).
 • MENTESHA: e rregullueshme me tre krahë, e veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005.
 • XHAM: transparent për përdorim të brendshëm Klasa REI 60.
 • FIKSIMI: në kornizë metalike false.
 • BOJA: me pluhura epoksi RAL 7035.
 • NËNKORNIZË:(për t’u porositur veçmas) në tub çeliku të galvanizuar (60x20x2) për t’u instaluar në muraturë me kapëse ose bulona zgjerimi.
 • SHËNIME: Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C. Xhami furnizohet gjithmonë veçmas, i çmontuar dhe i paketuar në një arkë druri (të disponueshme), për t’u instaluar nga klienti. Skaji i xhamit nuk duhet të hyjë në kontakt me ujin ose substancat e tjera të lëngshme.
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security