fbpx

Vetratë me hapje rezistente ndaj zjarrit në ALUMINI EI30/60 për përdorim të brendshëm

Fael Security

Dritare me hapje EI 30/60 me profil alumini e certifikuar sipas UNI EN 1634-1 me 1 dhe 2 breza.

Emri tregtar: “VITRALIGHT”

E përbërë nga:

 • KORNIZA: Korniza, dyer, vetrata dhe profile mbarimi, të ndërtuara tërësisht me profile alumini;
 • MONTIMI: montimi i profileve me fiksim mekanik me kllapa alumini;
 • GUARNICION: copë litari e dyfishtë EPDM për mbylljen e tymrave të ftohtë;
 • BRAVA: Parandalimi i zjarrit sipas standardeve CE EN 12209:2003/AC:2005, me gjysmë cilindër të tipit Yale;
 • GJYSMË DOREZË: Mbrojtje sigurie nga zjarri në përputhje me DIN EN 1906:2002-05, e lakuar kundër kapjes aksidentale, në çelik inox saten në rozetë ovale;
 • FLUSHBOLT: në derën dytësore. Shufra e mbyllur dhe kyçja automatike.
 • SEKUENCA E MBYLLJES: sipas standardeve CE EN 1158:2003, për mbylljen korrekte të dyerve.
 • MBYLLJA E DERËS SË AVIONIT Busulla e argjendit per mbyllje vete te deres (e detyrueshme).
 • MENTESHA: i rregullueshëm me tre krahë, i veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005.
 • XHAMI: transparente për përdorim të brendshëm Klasa EI 30/60;
 • BOJA me pluhura epoksi RAL 7035.
 • SHËNIMET: Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C. Buza e xhamit nuk duhet të bjerë në kontakt me ujë ose substanca të tjera të lëngshme.

 

SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security