½ Pllakë e jashtme dhe vrima e cilindrit për shiritin e kundër panikut dhe ½ dorezë

8,00 Escl. TVSH / cad.

Montimi kundër zjarrit për dyer REZISTENTE ndaj ZJARREVE me pllakë të shkurtër rrëshirë drejtkëndore. Me nënstrukturë dhe bërthamë çeliku, dorezë fikse/rrotulluese pas montimit dhe katror të ndarë. Përputhet me kërkesat rregullatore DIN 18273 dhe DIN EN 179.

Seri: Paris
Marka : Hoppe
Modeli: FS-K138/202K
Njësia: gjysma e fiksimit
Korniza: 9 mm kornizë e plotë kundër panikut
Madhësia katrore: 9 x 55 mm D5.2 + 9 x 46 mm M5 + 9 x 62 mm me bluarje Seeger
Distanca e hapjes / qendrës: cilindër 72 mm
Trashësia e derës: 45-70 mm
Finitura: F9005M e zezë intensive mat
Paketimi/Ambalazhimi: 1 / 1
Linja e produktit: duraplus®

Quantità