Amortizator C/100

99,00 Escl. TVSH / cad.

Amortizatorët hidraulikë përdoren si ndërprerës kufi për të lehtësuar mbylljen e një dere rrëshqitëse falë efektit të frenimit që rrjedh nga kalimi i vajit përmes vrimave dhe vrimave të bëra në trupin cilindrik.
Duke përdorur një sistem rregullimi, shkalla e frenimit mund të rritet ose ulet duke hapur ose mbyllur kalimet e vajit përmes pistonit. Shufra e amortizatorit, pasi të jetë e ngjeshur, riarmatoset automatikisht për një cikël të ri. Valvula e sigurisë për të lëshuar lëngun e frenimit në rast zjarri dhe për të shmangur rivendosjen spontane të shufrës për shkak të zgjerimit termik të lëngut; disponohet edhe pa valvul.

  • Kalimi i kufirit hidraulik për dyert rrëshqitëse – Sistemi hidraulik i amortizimit
  • Pesha maksimale e portës: Kg 3.000
  • Ngarkesa maksimale: N 2.900
  • Diametri cilindrik i trupit prej çeliku 28mm
  • Diametri i magnetit të rivendosjes automatike 28 mm
  • Fiksimi nëpërmjet terminaleve të filetuara M16 x 1
Quantità