Serratura per porta tagliafuoco antipanico reversibile

Bravë e kthyeshme kundër panikut për dyer rezistente ndaj zjarrit

8,00 Escl. TVSH / cad.

Bravë e kthyeshme kundër panikut për dyer rezistente ndaj zjarrit

  • Brava kundër panikut për dyer rezistente ndaj zjarrit, djathtas dhe majtas
  • Doreza e jashtme. 1 pikë anësore, vetëm shul.
  • E brendshme: shul i kontrolluar nga shiriti kundër panikut, ose nga çelësi ose nga doreza.
  • E jashtme: shul i kontrolluar nga çelësi dhe doreza vetëm nëse aktivizohet nga çelësi.
  • Teh i përparmë i rrumbullakosur 24×3 mm, e galvanizuar.
  • Dorezë e ndarë katrore mm 9. Baza e rrotave 72 mm. Hyrja 65 mm.
  • Përputhet me EN 12209:2003/AC:2005
Quantità