Maniglione Antipanico Push-Bar per porte tagliafuoco

Dorezë kundër panikut Push-Bar ISEO (L=1170 mm) për dyert rezistente ndaj zjarrit

61,00 Escl. TVSH / cad.

Modeli: Dorezë kundër panikut Push-Bar ISEO (L=1170 mm) për dyer rezistente ndaj zjarrit (Trupi i zi dhe Shiriti i kuq). Marka: ISEO.

  • Shufra funksionale Push Infilare për dyer rezistente ndaj zjarrit, për fletë kryesore dhe dytësore, e kthyeshme, e kombinueshme me bravë kundër panikut dhe kundërbllokues me dorezë katrore 9 mm.
  • Distanca qendrore 72 mm, me rrotullim katror të dorezës 30°.​
  • Pllaka e fiksimit mund të shkurtohet, për të lejuar montimin edhe pa cilindër.
  • Udhëzimet e montimit. PANELI I DOREZËS NUK FURNIZOHET.
  • Markimi CE EN1125 dhe certifikimi i produktit ICIM.
  • Mbrojtje antibakteriale
  • Gjatësia = 1170 mm (Trupi i zi dhe Shiriti i kuq)
Quantità