Serratura per porta tagliafuoco reversibile

Bravë e kthyeshme për dyer rezistente ndaj zjarrit

6,00 Escl. TVSH / cad.

Bravë për dyer rezistente ndaj zjarrit djathtas dhe majtas.

  • 1 pikë anësore, shul dhe bulon.
  • I jashtëm dhe i brendshëm: çelësi afron si shulin ashtu edhe bulonin. Doreza afron vetëm shulën.
  • Teh i përparmë i rrumbullakosur 24×3 mm, e galvanizuar.
  • Doreza katrore mm 9. Baza e rrotave 72 mm. Hyrja mm 65
  • Përputhet me EN 12209:2003/AC:2005
Quantità