Guarnizione autoespandente per porte tagliafuoco

Guarnicion vetë-zgjerues për dyer rezistente ndaj zjarrit 100mx25x2

190,00 Escl. TVSH / cad.

Guarnicion vetë-zgjerues për dyert rezistente ndaj zjarrit

E përgjithshme: material fleksibël termo-zgjerues i bazuar në fibra minerale dhe grafit krejtësisht pa asbest.
Karakteristikat: në rast zjarri, ai shndërrohet në një shkumë me një fuqi të lartë izoluese me një trashësi deri në 14 herë më të madhe se trashësia fillestare. Zgjerimi bëhet me një presion prej 3 kg/cm2 duke iu përshtatur variacioneve dimensionale të kontrastit duke ndalur flakët, nxehtësinë, tymin dhe gazet në mënyrë hermetike. Produkti nuk ka frikë nga lagështia.
Aplikimet: per dyer dhe dritare rezistente ndaj zjarrit prej druri, metali dhe alumini.
Instalimi: adeziv në njërën anë
Trashësia: 2 mm
Gjerësia: 25 mm
Gjatësia: 100 metra

Minimumi i porosisë 100mt

Quantità