Çift dorezash najloni të zeza në pllakë

8,00 Escl. TVSH / cad.

Montimi kundër zjarrit për dyer REZISTENTE ndaj ZJARREVE me pllakë të shkurtër rrëshirë drejtkëndore. Me nënndërtim dhe bërthamë çeliku, dorezë fikse/rrotulluese gjatë montimit dhe 9 mm të ngurta në katror. Përputhet me kërkesat rregullatore DIN 18273 dhe DIN EN 179.

Seri: Paris
Marka : Hoppe
Modeli: FS-K138/202K
Njësia: Çifti fiksues
Korniza: 9 mm kornizë e plotë kundër panikut
Madhësia katrore: 9 x 120 mm
Distanca e hapjes / qendrës: cilindër 72 mm
Trashësia e derës: 45-70 mm
Finitura: F9005M e zezë intensive mat
Paketimi/Ambalazhimi: 1 / 1
Linja e produktit: duraplus®

Quantità