Chiudiporta aereo a compasso per porta tagliafuoco uguale o inferiore a 1100

Mbyllja e derës ajrore me busull për dyert rezistente ndaj zjarrit e barabartë me ose më pak se 1100 mm

32,00 Escl. TVSH / cad.
  • Mbyllësi i dyerve të sipërme për dyer zjarri “ASSA ABLOY Model DC 140” me mekanizëm rafti dhe pinioni dhe krah busull pa ndalesë;
  • Duke përfshirë panelin e montimit;
  • Forca e ndryshueshme mbyllëse EN 2/3/4 sipas EN 1154;
  • Për dyer të lëvizshme deri në 1100 mm të gjera;
  • Shpejtësia e rregullueshme e mbylljes, goditjes përfundimtare dhe amortizimit të hapjes;
  • I përshtatshëm për dyert rezistente ndaj zjarrit dhe tymit;
  • Markimi CE;
  • E përshtatshme për dyert e djathta dhe të majta;
  • Finish i argjendtë.
Quantità