Chiudiporta aereo a compasso per porta tagliafuoco uguale o inferiore a 1400 mm

Mbyllja e derës së busullës së sipërme për dyert e zjarrit e barabartë me ose më pak se 1400 mm

49,00 Escl. TVSH / cad.
 • Mbyllësi i dyerve të sipërme për dyer zjarri “ASSA ABLOY Model DC 300” me mekanizëm rafti dhe pinioni dhe krah busull pa ndalesë;
 • Duke përfshirë panelin e montimit;
 • Forca e rregullueshme EN 3/6 sipas EN 1154;
 • Për dyer të lëvizshme deri në 1400 mm të gjera;
 • Shpejtësia e mbylljes, goditja përfundimtare dhe hapja e amortizimit të rregullueshme me anë të valvulave të përparme dhe të pavarura;
 • Këndi i hapjes deri në 180°;
 • Boshti i krahut të busullës i rregullueshëm në lartësi deri në 14 mm;
 • I përshtatshëm për dyert rezistente ndaj zjarrit dhe tymit;
 • Markimi CE;
 • E përshtatshme për dyert e djathta dhe të majta;
 • Finish i argjendtë.
Quantità