fbpx

Dera e jashtme e çelikut 1 dhe 2 fletë -

Fael Security

Derë me shumë përdorime për përdorim të jashtëm e shënuar CE sipas EN 14351-1 dhe në një rrugë shpëtimi.

Emri tregtar: “DEDRA

 • KORNIZA:në profil çeliku të galvanizuar me trashësi 20/10 në formë Z, i izoluar nga brenda.
 • FIKSIM:me kunja, ndarës të ulët, si shabllon montimi.
 • DERA:shumë kompakte në fletë çeliku të dyfishtë të galvanizuar, në formë kutie dhe të përkulur në skajet për të formuar një krah mbështetës në kornizën 60 mm të trashë.
 • GUARNICION: me vulosje i vendosur në kornizë.
 • MENTESHA: e regjistruar, e shënuar CE sipas EN 1935.
 • MEKANIZMAT E MBYLLJES: e derës me anë të një sustë të kalibrueshme të futur në njërën prej menteshave.
 • Aksesorë standardë:
 • DOREZË: çifti zi në pjatë me bërthamë çeliku kundër kapjes në formë U, e certifikuar sipas DIN 18273. Lartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËR DYER ME DY LËKUNDJE:
  • Kundër-brava
  • Flushbolt për vetëmbylljen e derës joaktive të sipërme dhe të poshtme
  • Kontrolli i levës për zhbllokimin
  • Tufa e futur në dysheme për ndalimin e derës joaktive.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngrohur në furrë, sipërfaqe të stampuara rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security