fbpx

Dera “Rotor” EI 120 me 1 lëkundje – CE – ngushtim tymi “Sa”

Fael Security

Lind dera e madhe rrotulluese “ROTOR”, me ngushtim tymi “Sa”, testuar sipas standardit UNI EN 1634-3. Dyert tona prej çeliku EI120 janë shtuar në gamën e gjerë të dyerve të brendshme dhe të jashtme të shënuara nga CE dhe Sa dhe Sm tym të shtrënguar.

Dera rezistente ndaj zjarrit EI 120, e madhe, rezistencë ndaj zjarrit e certifikuar sipas standardeve të vlefshme aktualisht.

Emri tregtar: “ROTOR

E përbërë nga:

 • KORNIZË:në profil çeliku të përkulur me shtypje shumë të qëndrueshme për t’u fiksuar në muraturë, i përshtatshëm për të mbështetur ngarkesa të larta radiale.
 • GUARNICION: termo-zgjerues i vendosur në anët vertikale dhe në anën horizontale të kornizës, në kokat e poshtme dhe të sipërme të dyerve dhe në përputhje me ndalesën qendrore.
 • GUARNICION me vulosje “Sa”: të vendosura në anët vertikale dhe në anën horizontale të kornizës dhe në përputhje me ndalesën qendrore.
 • DERË: bërë me module fletë çeliku të shoqëruara me deformueshmëri të programuar. Paco izolues rezistent ndaj temperaturave të larta.
 • MENTESHA: n. 02 për çdo derë, të korrigjuar për të mbështetur ngarkesa të mëdha radiale.
 • MEKANIZMI I MBYLLJES: e derës duke përdorur një derë më afër me busull. Rimbyllja automatike garantohet për një hapje maksimale prej 120°.

 

Aksesorë standardë:

 • DERA MBYLLËSE: avioni i busullës hidraulike.
 • DOREZA: Lartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngurtësuar në furrë, sipërfaqe e stampuar rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security