fbpx

Rotor EI 120 Derë me 1 lëkundje – CE

Fael Security

Dera rezistente e zjarrit EI 120, rezistenca ndaj zjarrit e certifikuar sipas standardeve aktuale të vlefshme.

Emri tregtar: “ROTOR”

E përbërë nga:

 • KORNIZË:në profil çeliku të përkulur me shtypje shumë të qëndrueshme për t’u fiksuar në muraturë, i përshtatshëm për të mbështetur ngarkesa të larta radiale.
 • GUARNICION: termo-zgjerues i vendosur në anët vertikale dhe në anën horizontale të kornizës, në kokat e poshtme dhe të sipërme të dyerve dhe në përputhje me ndalesën qendrore.
 • DERË: bërë me module fletë çeliku të shoqëruara me deformueshmëri të programuar. Paco izolues rezistent ndaj temperaturave të larta.
 • MENTESHA: n. 02 për çdo derë, të korrigjuar për të mbështetur ngarkesa të mëdha radiale.
 • MEKANIZMI I MBYLLJES: e derës duke përdorur një derë më afër me busull. Rimbyllja automatike garantohet për një hapje maksimale prej 120°.

 

Aksesorë standardë:

 • DERA MBYLLËSE: avion hidraulik.
 • DOREZA: Lartësia standarde e dorezës 950 mm (DPR 503).
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit me shul dhe bulon CE të shënuar sipas EN 12209.
 • CILINDËR: Kriptim evropian me 3 çelësa.
 • PLLAKA: në metal që tregon të dhënat e identifikimit të derës.
 • PËRFUNDIMI: me pluhura epoksi-poliester të ngrohur në furrë, sipërfaqe të stampuara rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • NGJYRA: standard RAL 7035 gri e hapur
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security