fbpx

Vetratë fikse rezistent ndaj zjarrit EI30 – FB3 antiplumb – RC3 i papërshkueshëm nga hajdutët

Fael Security

Vetratat fikse të zjarrit EI30 janë një barrierë efektive zjarri, duke i dhënë shkëlqim dhe elegancë mjedisit.

Të bëra nga çeliku i përforcuar dhe me xham antiplumb BR4, ato janë veçanërisht të përshtatshme për bankat, zyrat postare, kompanitë e sigurisë, dhe hapësirat e mëdha ku ju doni të pajtoni aspektin estetik dhe teknik me sigurinë. 

Vetratë fikse EI 30 me profil çeliku të certifikuar:

EI30 klasa e rezistencës ndaj zjarrit UNI EN 1364-1

FB3 antiplumb UNI EN 1522/1523

RC3 klasa e rezistencës UNI EN 1627:2021

E përbërë nga:

  • KORNIZA: ndertuar tërësisht me profile tuba çeliku te zinkuar, trashësi 15/10, me material rezistent ndaj zjarrit me densitet te larte, përforcime te brendshme me materiale balistike.
  • XHAM: i shtresuar i papërshkueshëm nga zjarri, për përdorim të brendshëm, i përbërë nga lastra me material të ndërthurur të papërshkueshëm nga zjarri, EI30, antiplumb BR4, të fiksuar në kornizë në një pozicion të decentralizuar në lidhje me trashësinë e profilit me anë të rruazave të xhamit të këputur.
  • GUARNICION: Guarnicioni i dyfishtë termo-zgjerues për mbylljen e tymrave të nxehtë, i aplikuar në pjesët e brendshme të pasqyrës dhe në perimetrin e jashtëm të kornizës drejt muraturës.
  • FIKSIMI: kryhet me vida dhe priza zgjerimi për muraturën ose me vida vetë-përgjimi në një kornizë metalike false.
  • BOJA: e veshur me pluhur RAL 7035 me teksturë gjysmë mat
SHKARKO ZONËN DHE KONTAKTET
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security