fbpx

Vetratë me hapje EI 30 në çelik me 1 dhe 2 fletë

Fael Security

Vetratë me hapje EI 30 me profil çeliku të certifikuar sipas UNI 9723.

Emri tregtar: “VECTRA

E përbërë nga:

 • KORNIZA:në profil çeliku të zinkuar me trashësi 15/10 me qëndrueshmëri të lartë, me thyerje termike dhe futje të materialeve termoizoluese.
 • GUARNICIONI: guarnicione silikoni për mbylljen e tymit të ftohtë dhe guarnicione termo-zgjeruese për mbylljen e tymit të nxehtë, të futura në profilet e kornizës dhe derës.
 • DYER: 50 mm të trasha, të përbëra nga një profil çeliku i galvanizuar me rezistencë të lartë 15/10 me trashësi, me thyerje termike me futje të materialeve termoizoluese të kalibruara të ftohtë me krahë mbështetës në kornizë dhe ndenjëse për guarnicionet e tymit të ftohtë.
 • BRAVA: Mbrojtje kundër zjarrit sipas standardeve DIN, me cilindër të tipit Yale.
 • DOREZA: Mbrojtja e sigurisë nga zjarri në përputhje me standardet DIN, e lakuar për të parandaluar fiksimin aksidental.
 • FLUSH-BOLT: në derën dytësore. Shufra e mbyllur dhe kyçja automatike.
 • SEKUENCA E MBYLLJES: sipas standardeve CE EN 1158:2003, për mbylljen e duhur të dyerve.
 • MBYLLJA E DERËS AJRORE: për vetëmbyllje të derës (e detyrueshme).
 • MENTESHA: e rregullueshme me tufa dhe mbajtëse shtytëse, e veshur me pluhur në të zezë mat RAL 9005
 • XHAM: rezistent nga zjarri i shtresuar transparent për përdorim të brendshëm, i përbërë nga fletë xhami të ndërthurura me material transparent me bazë silikate REI Class 30, i fiksuar në dyer duke përdorur një material që garanton kohezion të përsosur xham-çelik.
 • FIKSIMI: në kornizën metalike false
 • BOJA: Pluhur epoksi RAL 7035
 • NËNKORNIZË:(për t’u porositur veçmas) në tub çeliku të galvanizuar (60x20x2) për t’u instaluar në muraturë me kapëse ose bulona zgjerimi.
 • SHËNIME: Xham për përdorim të brendshëm. Xhami bëhet i errët nëse i nënshtrohet dritës së diellit ose nëse ekspozohet ndaj temperaturave mbi 45°C. Xhami furnizohet gjithmonë veçmas, i çmontuar dhe i paketuar në një arkë druri (të disponueshme), për t’u instaluar nga klienti.
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security