fbpx
Fael Security

FAEL Security në edicionin e dytë të SAIE Bari

16 Nën 2023

Ejani të na vizitoni në Pavijonin e Ri NP – Stand: S23

Nga data 7 deri më 9 tetor 2021 do të jemi në qytetin pulian për të marrë pjesë në SAIE BARI – Panairi i Ndërtimit. Dizajni, ndërtimi dhe sistemet më të rëndësishme në Itali.

Do të jetë një mundësi për kompaninë tonë që të bëjë biznes dhe networking me ekselenca të tjera italiane nga i gjithë zinxhiri i ndërtimit, përmes kurseve kushtuar temave kryesore të qëndrueshmërisë, inovacionit, efiçencës së energjisë dhe transformimit dixhital.

Kompania jonë, në fakt, beson në mundësitë e rinovuara dhe reale në tregun e ndërtimit dhe për këtë arsye ne kemi vendosur të marrim pjesë aktive në këtë rrjet në sektorin tonë, në një qytet jugor.

Në edicionin e saj të dytë në Bari (më parë me qendër në Bolonjë), SAIE konfirmon veten si një pikë takimi komerciale, trajnimi dhe informacioni për të gjithë palët e interesuara në zinxhirin e furnizimit, të cilët duan të kenë një mundësi konkrete për të rritur profitabilitetin e tyre në tregun e rëndësishëm të Italisë Qendrore dhe Jugore dhe në vendet e pellgut mesdhetar.

Të dhënat e edicionit 2019 tregojnë 350 ekspozues, 20.137 vizitorë, 20.000 metra katrorë, 116 konferenca, nisma speciale dhe delegacione të huaja.

Vizitorët në SAIE BARI do të gjejnë në një event të vetëm të gjitha risitë teknologjike, materialet më të avancuara dhe zgjidhjet e dobishme për të përmbushur nevojat e imponuara nga teknikat e reja të ndërtimit dhe menaxhimit.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security