fbpx
Fael Security

Fael Security Srl dhe projekti “Linear”: Vetrata e së ardhmes

16 Nën 2023

Projekti “Linear” – zgjidhje inovative

Fael Security Srl përfiton nga zhvillimet më të avancuara teknologjike për të ofruar zgjidhje që integrojnë xhamin gjithnjë e më transparent me mbrojtje maksimale nga zjarri. Linear është një mur qelqi monolit, buzë në skaj, rezistente ndaj zjarrit që siguron një fushë të gjerë shikimi – zgjedhja ideale për ndarjet moderne të zyrave.

Linear u përgjigjet kërkesave të arkitektëve që kanë nevojë për zgjidhje xhami pa llamba të ndërmjetme dhe garanton shkëlqim të jashtëzakonshëm dhe izolim akustik optimal për rehati maksimale.

Rezistenca ndaj zjarrit e xhamit të sigurisë nga zjarri, në përputhje me standardin EN 12600, është dydrejtimëshe.

Fletët e xhamit lidhen duke përdorur një bashkim silikoni transparent 4 ose 5 mm, duke formuar një mur të vetëm xhami i cili reagon në rast zjarri duke krijuar një ekran të errët.

Prona

  • Aplikimet e brendshme në kategoritë EI30, EI60, EI90 dhe EI120 (në përputhje me EN 13501-2) në profilet e çelikut, aluminit
  • Mur ndarës qelqi plotësisht transparent pa të ndërmjetme në këmbë
  • Kënde xhami të testuara pa profile
  • Pajtueshmëria me rërë dhe filma dekorativë dhe opalescentë
  • Rezistenca ndaj zjarrit e dyanshme
  • Xhami i sigurisë në përputhje me standardin EN 12600 i cili klasifikon rezistencën ndaj goditjes dhe mënyrën e thyerjes
  • Performancë e shkëlqyer akustike në përputhje me EN 12758
  • Xham ekstra i pastër në dispozicion (Clearvision)
  • Mundësia për të shtuar një filtër UV
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security