fbpx
Fael Security

Sfida vazhdon: lyerja antibakteriale e dyerve dhe portave të zjarrit FAEL

16 Nën 2023

Produkte Inovative Antimicrobial 8 – BOJË PLUHUR ANTIBAKTERIALE

Pandemia e fundit Covid-19 ka treguar si kurrë më parë, që nevoja për zgjidhje të fuqishme higjienike është më e rëndësishme se kurrë.

“Antimicrobial8” është një bojë pluhur nga seria Durpol me efikasitet shumë të lartë antibakterial të shpërndarë në mënyrë uniforme në të gjithë trashësinë e veshjes. Kjo karakteristikë rrjedh nga prania në formulimin e një agjenti antibakterial inorganik me jone argjendi me një spektër të gjerë aktiviteti; Prania e këtij agjenti antibakterial rezulton në një çlirim të ngadaltë dhe të qëndrueshëm të joneve të argjendit me kalimin e kohës.

Përdorimi i “Antimicrobial8” është i përshtatshëm dhe i këshillueshëm për të gjitha ato produkte në të cilat eliminimi dhe kontrolli i përhapjes së baktereve kanë rëndësi themelore. Ky lloj boje antibakteriale është e përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh dhe në përgjithësi përdoret në mjedise të ndjeshme ndaj higjienës si spitalet, klinikat, dhomat e ndërrimit, shkollat.

Aplikacionet & punë

Dyert rezistente ndaj zjarrit dhe dyert rrëshqitëse rezistente ndaj zjarrit për:

  • Industria ushqimore
  • Mjedise të kontrolluara nga ndotja
  • Industria farmaceutike
  • Mjedise për përdorim publik dhe/ose komercial
  • Zbavitje
  • Kopshtet, shkollat dhe kujdesi për fëmijët
  • Pajisje dhe produkte hidraulike
  • Produkte mjekësore, instrumente dhe pajisje
  • Strukturat dhe spitalet e kujdesit shëndetësor
  • Palestra
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security